Parama dėkojame




Mažametis gydomas ligoninėje

Praėjusią savaitę rajone užregistruoti keturi eismo įvykiai, kurių metu sužeistas mažametis ir apgadintos transporto priemonės. Vienas vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino.

Patyrė sužalojimų

Ketvirtadienį vakare kelyje Mažeikiai–Kuršėnai, 25-erių metų V. P., vairuodamas automobilį „VW Touareg“, išvažiavo iš šalutinio kelio į Fermos kaimą ir atsitrenkė į pagrindiniu keliu važiuojantį automobilį „Renault Laguna“, vairuojamą Naujosios Akmenės gyventojo A. D. Eismo įvykio metu sužeistas mažametis. Ketverių metų berniukas gydomas Operacinės–reanimacijos skyriuje. Pradėtas ikiteisminis tyrimas

Apgadinti automobiliai

Penktadienį Laisvės gatvėje, prie Vytauto gatvės sankryžos, mažeikiškė K. L., vairuodamas automobilį „Opel Zafira“ ir persirikiuodama iš antros eismo juostos į pirmąją, nepraleido pirmąja eismo juosta važiavusio automobilio „Ford Focus“, kurį vairavo G. B., ir į jį atsitrenkė. Eismo įvykio metu apgadinti abu automobiliai.

Sekmadienį Žemalės kaime, ties D. Poškos g. 50 namu, M. J., vairuodamas mopedą neturėdamas tam teisės ir išvažiuodamas į šalutinio kelio į pagrindinį, nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio automobilio „Nissan Primera“, velkančio automobilį „Ford Galaxy“, ir su juo susidūrė. Nuo smūgio tempiamas automobilis atsitrenkė į „Nissan Primera“ galą. Eismo įvykio metu apgadintos trys transporto priemonės. Nustatyta, kad mopedas neapdraustas, jam neatlikta privalomoji techninė apžiūra.

Pasišalino iš įvykio vietos

Šeštadienį ties Pavasario gatvės 47 namu nežinomo automobilio vairuotojas, vairuodamas automobilį, nepaliko saugaus tarpo iš šono, kliudė kitą stovintį automobilį „Ford Kuga“ ir pasišalino. Eismo įvykio metu apgadintas mažeikiškiui G. J. priklausantis automobilis.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode