Parama dėkojame




Atsiskaitė galimai padirbtais pinigais

Praėjusią savaitę rajone užregistruoti trys smurto ir šeši vagystės atvejai. Sulaikytas vaikinas ir mergina, bandę atsiskaityti galimai padirbtais eurais. Suklastota transporto priemonės pirkimo-pardavimo sutartis. Rasta kontrabandinių cigarečių ir naminukės. Iš moters išvilioti pinigai.

Sumuštos moterys

Šeštadienį naktį galimai neblaivus vyras, gim. 1971 m., Žemaitijos gatvėje kilus žodiniam konfliktui sumušė savo sugyventinę, gim. 1979 m., kuriai nustatytas 1,58 promilės girtumas. Iki atvykstant policijos patruliams, vyras iš buto pasišalino ir sulaikytas nebuvo.

Apie pietus Lėtenių kaime, namuose, Saldupio gatvės gyventojas, gim. 1963 m., būdamas neblaivus, jam nustatytas 1,97 promilės girtumas, sumušė šiek tiek blaivesnę savo sugyventinę, gim. 1966 m., jai nustatytas 1,55 promilės girtumas. Vyras sulaikytas, uždarytas į areštinę.

Dar viena moteris sumušta sekmadienį vakare namuose, Gamyklos gatvėje. Ją sumušė 1982 m. gimęs sugyventinis. Tiek vyras, tiek moteris buvo neblaivūs.

Laikė kontrabandines cigaretes

Leckavos miestelyje, Leckavos gatvėje, gyvenanti 1953 m. gimusi moteris savo namuose laikė 35 pakelius įvairių cigarečių su baltarusiško pavyzdžio banderolėmis bei 14,1 litro skysčio, turinčio kvapą, būdingą naminei degtinei. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Patalpinti į areštinę

Penktadienį vakare prekybos centre „Maxima“, Laisvės g. 56, mažeikiškis, gim. 1987 m., norėdamas apsimokėti už prekes, kasininkei padavė galimai suklastotą 20 eurų kupiūrą. Kartu su vyru buvo mergina, gim. 1993 m. Abu asmenys sulaikyti, patalpinti į areštinę.

Suklastojo dokumentus

Tiriant Kelių eismo taisyklių pažeidimą nustatyta, kad buvo suklastota transporto priemonės „Mercedes-BenzA160“ pirkimo-pardavimo sutartis, nurodant tikrovės neatitinkančius pirkėjo asmens duomenis. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pasisavino pinigus

Penktadienį ryte ikiteisminio tyrimo nenustatytas asmuo apgaulės būdu iš moters, gim. 1933 m., paėmė 500 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Vagys „dirba“

Ketvirtadienį, apie 16.30 val., J. Basanavičiaus gatvėje, iš neužrakinto ūkinio pastato, pavogtas nenustatytas kiekis medicininių instrumentų – pincetai, padėklai bei mikroskopas. Daiktai šiuo metu apyvartoje nebuvo naudojami. Žala – 2000 eurų.

Po pusvalandžio į namus Auksodės kaime, Aušros gatvėje, grįžęs vyras pastebėjo, kad iš neužrakinto namo pavogtas jam priklausantis nešiojamasis kompiuteris „Asus“. Kompiuterio vertė – 400 eurų.

Praėjusio pirmadienio naktį pastebėta, kad iš gyvenamojo namo Laisvės gatvėje pavogtas 186,43 euro vertės turtas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Vasario 15 d. rytą pranešta, kad apvogtas vienas Naftininkų gatvės butas. Iš rūbų spintoje buvusios knygos pavogta 943,77 euro. Įtariamasis – 1960 m. gimęs Skuodo rajono gyvetojas.

Nuo penktadienio 23.00 val. iki šeštadienio 10.30 val. iš ūkinio pastato ir garažo Urvikių gatvėje pavogti trys benzininiai pjūklai, dviratis, elektros kabelis, dvi elektrinės žoliapjovės, kampinis šlifuoklis ir akumuliatorinė drėlė. Žala – 1420 eurų.

Tarp šeštadienio 17.30 val. ir sekmadienio 8.30 val. iš namo Liaudies gatvėje pavogtas kompiuteris, monitorius, klaviatūra, ausinės ir kamera. Žala – 300 eurų.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode