Marcinkevičius




S.Skvernelis apie galimas porinkimines koalicijas: kalbamės su visais

 

Rimtesnės derybos dėl valdančiosios koalicijos gali prasidėti po pirmojo rinkimų turo, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga kalba su visais potencialiais partneriais, sako Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) rinkimų sąrašo lyderis Saulius Skvernelis.

Į Karoliniškių rinkimų apygardos Platiniškių apylinkę Vilniuje su dukra Egle sekmadienio popietę balsuoti atvykęs S.Skvernelis sako kol kas nesvarstantis jokių potencialių postų, taip pat tikino nesiderantis su kitomis partijomis dėl galimos valdančiosios koalicijos, kol nesibaigė rinkimai.

„Yra Seimo rinkimai, tad kalbėkime apie tai, kas šiandien yra svarbiausia – tapti Seimo nariu ir tinkamai atstovauti savo apygardai, – žurnalistams sakė S.Skvernelis. – Kalbamės su visais, manau, kad po pirmo turo bus galima jau konkrečiau kalbėti. Aš manau, kad mes esame centrinė politinė jėga, arčiau centro.“

Jis sako teigiamai vertinantis tai, kad bendras rinkėjų aktyvumas su išankstinio balsavimo duomenimis yra didesnis, nei per praėjusius Seimo rinkimus.

„Kuo daugiau ateina žmonių, tuo objektyvesnis yra pasirinkimas. Mes tikimės ir manome, kad nuo aktyvumo priklausys mūsų sėkmė“, – BNS sakė S.Skvernelis.

Per praėjusius 2012-ųjų parlamento rinkimus LVŽS daugiamandatėje apygardoje nesurinko 5 proc. balsų, po abiejų turų partija gavo vieną mandatą Seime.

Vilnius, spalio 9 d. (BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode