Sprogimas

Kaip lėktuvu pergabenti siuntą iš Lietuvos?

siuntaOro transporto naudojimas prekių eksportui ir importui daugiausia susijęs su produktais, kuriuos reikia per trumpą laiką pristatyti į paskirties vietą. Lygiai taip pat dažnai orlaiviais gabenami prabangos daiktai – didelės vertės produktai, pvz., kolekciniai automobiliai. Kiekvieną dieną lėktuvai atgabena tonas prekių, kuriomis aprūpinamos didelės ir mažesnės parduotuvės (stacionarios ir elektroninės parduotuvės), gamyklos ir įmonės Lietuvoje ir visame pasaulyje. Oro transportą renkamės tada, kai turime nedaug laiko arba kai prekės yra didelės vertės.

Kurjerių paslaugos yra labai populiarios, nes leidžia sklandžiai pristatyti reikalingus daiktus ar medžiagas žmonėms kitose šalyse. Europos Sąjungoje siuntiniais keičiamasi be jokių rūpesčių, nes jų nereikia išmuitinti ir nėra sudėtingų siuntimo formalumų. Viena iš šalių, kurioje taikomos supaprastintos procedūros, yra Lietuva.

Didelio siuntinio siuntimas oro transportu

Siuntos oro transportu - tai greitas ir saugus sprendimas, kuris tinka tiek mažoms pavienėms siuntoms, tiek didesniems siuntiniams. Žinoma, lėktuvams taikomi tam tikri aukščio apribojimai. Europos maršrutais šis aukštis yra 75 cm, transatlantiniais maršrutais galima gabenti iki 160 cm, o krovinių gabenimo maršrutais - net iki 220 cm aukščio siuntinius. Todėl, jei norite užsakyti tarptautinį didelio krovinio gabenimą oro transportu, susipažinkite su oro transporto ekspedijavimo pasiūlymu iš anksto, daugiau informacijos rasite internete.

Svarbiausi oro transporto privalumai yra šie:

  • Transporto sauga.

Labai svarbus oro transporto privalumas yra saugumas. Be abejo, nelaimės oro transporte yra neišvengiamos, tačiau, palyginti su, pavyzdžiui, automobilių transportu, jos įvyksta daug rečiau.

  • Greitas prekių pristatymas gavėjui.

Oro transportas užtikrina, kad prekės į numatytą paskirties vietą būtų pristatytos per trumpą laiką. Lėktuvas yra labai efektyvi transporto priemonė, nes greitai pasiekia paskirties vietą. Per kelias valandas lėktuvai gali pasiekti vietas, esančias už kelių tūkstančių kilometrų. Jie pasiekia vietas, paprastai nepasiekiamas kitomis transporto priemonėmis.

  • Siuntų saugumas.

Tikimybė, kad oro transportu gabenamos prekės bus sugadintos, yra daug mažesnė. Tai ypač pasakytina apie trapias, subtilias, smūgiams ir drėgmei jautrias prekes. Dėl mažesnio aptarnavimo vietų skaičiaus oro transportu siunta gali būti sugadinta daug rečiau.

23-171a

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode