Sprogimas

Jaunieji mažeikiškiai kviečiami į kartingų būrelį

Artėjant vasaros atostogoms, vaikų užimtumas tampa daugelio tėvų rūpesčiu. O ir patiems jaunuoliams norisi naujų bei įdomių potyrių. Gera žinia – Mažeikiuose organizuojamas jaunųjų kartingistų būrelis.

Plačiau apie tai pasakoja „Pajūrio kartingai“ projektų vadovas Deividas Rodinas:

– Į būrelį kviečiame vaikus nuo 8 iki 16 metų, kurių ūgis – ne mažesnis nei 1,40 m. Jaunuoliai mėnesį laiko dalyvaus dukart per savaitę vyksiančiuose užsiėmimuose, kuriuos sudarys teorinė ir praktinė dalys. Teorinėje dalyje vaikai susipažins su kartingų istorija, kartų sandara, taisyklingo vairavimo niuansais. Praktinė dalis apims treniruotes trasoje.

Užsiėmimus vainikuos varžybos. Beje, savo trasą atnaujiname kas mėnesį, tad jei tik norės, vaikai būrelį galės lankyti ištisą vasarą.

Šį būrelį jau keletą vasarų organizuojame Klaipėdos, Šiaulių kartodromuose  – kiekvienais metais sulaukiame ir berniukų, ir mergaičių. Šiemet bandysime surinkti ir grupę Mažeikiuose.

Toks būrelis – ne tik laisvalaikio praleidimo būdas. Visi „Formulės-1“ lenktynininkai savo karjeras pradėjo nuo kartingų treniruočių. Ką gali žinoti – galbūt netyčia išauginsime sportininką. Svarbu ir tai, kad būrelyje stengiamės išugdyti jaunimui teisingus ir taisyklingus vairavimo įgūdžius.

Surinkus grupę, būrelis pradės veikti nuo birželio 1 d.

„Pajūrio kartingai“
Pavenčių g. 28, Mažeikiai
Darbo laikas: I–VII 12–21 val.
Tel. 8 644 56664

www.topkart.lt

21-278

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode