Sprogimas

Mažeikiškių pergalės Vydmantuose

Kretingos rajone, Vydmantuose, esančiame Virkštininkų dvare vyko Lietuvos ir Baltijos šalių reitingo varžybos „Smiginis LT“ taurei laimėti. Jose nugalėtoja tapo Milda Zubavičienė, o Arūnas Čiplys džiaugėsi antrąja vieta.

Vyrų grupė

Vydmantuose dalyvavo pajėgiausi Lietuvos ir Latvijos reitingo žaidėjai. Mažeikių delegacija buvo gausi – net 13 žaidėjų išvyko į varžybas išmėginti savo jėgas.

Po atkaklių kovų pogrupiuose tarp 69 vyrų į atkrintamųjų ratą pateko šeši mažeikiškiai. Pirmajame rate pralaimėjo ir 17-ąja vieta džiaugėsi Tomas Bužonas ir Jurijus Stekolnikovas. Vienu žingsneliu toliau nukeliavo ir 9–11 vietas iškovojo Darius Repšys, Julius Zubavičius ir Valdas Mišeikis.

Mažeikiškių lyderis Arūnas Čiplys pasiekė finalą, kur susikovė su kauniečiu Dariumi Labanausku. Pradžioje sekėsi Arūnui, kuris pirmavo 4:2. Visgi jis nesugebėjo išnaudoti persvaros ir varžovas atsitiesė, išlygino rezultatą ir laimėjo lemiamą legą. Arūnui teko džiaugtis antrąja vieta.

Moterų grupė

Kiek netradiciškai, bet šįkart geresnį rezultatą pademonstravo moterys. Iš pogrupių į atkrintamąsias pateko vienintelė Milda Zubavičienė ir kiekviename naujame etape jai sekėsi žaisti vis geriau. Finale Milda susitiko su Elektrėnų klubo atstove ir atsiliko 1:3, tačiau vėliau mažeikiškė perėmė iniciatyvą ir, laimėjusi lemiamą legą, tapo turnyro nugalėtoja. Tai pirmas toks Mildos laimėtas tokio lygio turnyras.

Po dviejų savaičių Trakuose vyks pasaulio reitingo turnyras, kuriame tradiciškai planuoja dalyvauti ir „Mažeikių darts“ klubo atstovai.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode