Sprogimas

Klasikiniai vestuviniai žiedai ir 5 praktiniai patarimai, kaip juos pasirinkti

Nuostabu ir nepakartojama matyti, kaip nuotaka ir jaunikis apsikeičia vestuviniais žiedais, iškilmingai pasižadėdami vienas kitam būti kartu visą likusį gyvenimą. Ši akimirka kiekvienai porai yra labai ypatinga, kaip ir vestuviniai žiedai, kuriuos jie užmauna vienas kitam ant piršto.

Tačiau prieš visą šią įspūdingą ceremoniją, kiekvienai būsimų jaunavedžių porai tenka atsakinga užduotis – išsirinkti tinkamo dizaino vestuvinius žiedus, kurie atitiktų poros skonį, gyvenimo būdą ir kitus individualius aspektus. Todėl šiame straipsnyje norime pasidalyti keliais naudingais patarimais būsimiems jaunavedžiams, kuriuos domina klasikiniai vestuviniai žiedai, kad jiems būtų lengviau išsirinkti norimo modelio vestuvinius žiedus.

1. Planuokite iš anksto

Nemaža dalis būsimų jaunavedžių porų per mažai laiko skiria klasikiniams ar kitų tipų vestuviniams žiedams įsigyti. Nesvarbu, kokiu būdu pora ketina ieškoti vestuvinių žiedų, t.y. rinktis iš jau pagamintų vestuvinių žiedų asortimento ar kreiptis į juvelyrą dėl individualaus dizaino vestuvinių žiedų gamybos, visuomet reikia gerai apskaičiuoti laiką, kurio reikės vestuviniams žiedams pagaminti, lūkesčiams suderinti, žiedams pasimatuoti ir pristatyti.

Pateikus juvelyrui individualų užsakymą, reikės laiko žiedams išmatuoti, jiems išgraviruoti, jei to pageidaus jaunavedžiai, pritaikyti ir galiausiai pagamintus vestuvinius žiedus perduoti juos užsakiusiai porai. O jeigu jaunavedžiai neketina pirkti jau pagamintų klasikinių vestuvinių žiedų, bet planuoja juos gaminti individualiai, dėl žiedų gamybos paslaugų rekomenduojama kreiptis maždaug prieš du ar tris mėnesius.

2. Pažinkite medžiagas, iš kurių gaminami vestuviniai žiedai

Ieškant tinkamų vestuvinių žiedų, naudinga žinoti apie įvairias medžiagas, iš kurių jie gaminami. Vieni iš populiariausių tauriųjų metalų, naudojamų vestuviniams žiedams gaminti, yra geltonasis auksas, rožinis auksas, baltasis auksas ir platina.

Kiekvienas taurusis metalas turi savų privalumų ir trūkumų. Pavyzdžiui, platina yra labai patvarus metalas, tačiau ji gana brangi, o rožinis auksas atrodo prašmatniai, tačiau gali sukelti alergines reakcijas. Geltonasis auksas yra nesenstantis pasirinkimas, tačiau po kurio laiko iš geltonojo aukso pagamintą žiedą gali tekti poliruoti.

3. Pasirinkite tinkamą vestuvinio žiedo dydį

Žiedo dydis turi atitikti piršto dydį – tai atrodo savaime suprantama, tačiau reikia pabrėžti, kad šis veiksnys turėtų tapti prioritetu. Prieš pradedant ieškoti klasikinių vestuvinių žiedų, reikia gerai išmatuoti savo piršto dydį. Klasikinio dizaino vestuvinis žiedas dažniausiai mūvimas kasdien, todėl jis turėtų patogiai priglusti prie piršto.

4. Atsižvelkite į savo gyvenimo būdą

Kaip minėta, reikia prisiminti, kad vestuvinis žiedas tikriausiai bus mūvimas kiekvieną dieną. Taigi, įsigyjamas vestuvinis žiedas turi atitikti ir gyvenimo būdą. Jei mėgstate aktyvesnį gyvenimo būdą arba kasdien daug užduočių atliekate rankomis, geriausia rinktis plonesnį žiedą, patogiai priglundantį prie piršto. Tokiu atveju galėtų puikiai tikti platininis vestuvinis žiedas. Taigi, labai svarbu atsižvelgti į savo gyvenimo būdą ir išsirinkti tokį žiedą, kurį mūvint nebūtų jaučiamas joks diskomfortas, ir kuris „prisiderintų“ prie kasdienio gyvenimo ritmo.

5. Pagalvokite apie žiedų graviravimo galimybę

Vestuvinis žiedas abiem jaunavedžiams taip pat yra ir sentimentalus papuošalas. Norint jį padaryti dar ypatingesnį, galima išgraviruoti ant jo trumpą žinutę. Pora gali nuspręsti išgraviruoti kokią nors mielą, linksmą ar romantišką žinutę vidinėje žiedo pusėje, kuri kaskart sukeltų šypseną ir malonias emocijas.

Pabaigai

Šie mūsų pateikti penki praktiški patarimai turėtų padėti lengviau išsirinkti tinkamus klasikinius vestuvinius žiedus, kurie atitiktų būsimų jaunavedžių poros skonį, gyvenimo būdą ir išskirtinius lūkesčius.

22-77

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode