Sprogimas

Mirusiojo išlydėjimas – ką svarbu žinoti?

Artimo žmogaus netektis yra be galo skaudus įvykis, kurį pasitinkame su dideliu skausmu. Vis dėlto, mirtis yra neišvengiamas, natūralus procesas, tai mūsų gyvenimo dalis, su kuria nelieka nieko kito, kaip tik susitaikyti. Žinodami, kaip elgtis, galime gerokai palengvinti kelią tiek sau patiems, tiek išėjusiam artimam žmogui. Skaitykite šį straipsnį toliau ir žinokite, ką daryti, kur kreiptis susidūrus su skaudžiu įvykiu.

Laidojimas ar kremavimas?

Jeigu velionis nebuvo išreiškęs savo valios, tenka svarstyti, kurį laidojimo būdą rinktis – kremavimą ar laidojimą? Pirmas variantas yra kiek paprastesnis, laidojimas tuo tarpu yra iš seno įprasta tradicija, todėl jį renkamasi iš įpročio. Nepaisant visko, pastaruoju metu žmonės vis labiau linksta į kremavimą, todėl auga urnų paklausa ir kitos su kremavimu susijusios paslaugos. 

Sakoma, jog kremuojant mirusiojo siela išeina lengviau, nes nebelieka kūno, kuris sukelia prisirišimus, lengviau tuomet atsisveikinti ir likusiems gyviesiems. Žinoma, tai priklauso nuo velionio pasirinkimo bei įsitikinimų.

Pas laidojimo paslaugų tiekėjus rasite viską, ko reikia tiek laidojimui, tiek kremavimui, pradedant visais reikiamais atributais bei įrankiais, baigiant pagelbėti pasiruošusiais specialistais. Kremuojant, bus pasirūpinta palaikų transportavimu iki krematoriumo, todėl Jums niekuo nereikės rūpintis patiems. Užsakydami pilną paslaugų komplektą sutaupysite ir bus suteikta visa reikiama pagalba.

Daugiau apie laidojimo paslaugas rasite: Liūdesio gėlės.


21-400

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode